Ignition HMI

Kraftfullt HMI för övervakning och
styrning av industriell utrustning

← Till Ignition SCADA

Kraftfullt, lättanvänt HMI

Ignition HMI är en produkt för snabb och effektiv utveckling av högpresterande HMI utformad för att optimera operatörens vardag. Ignition gör det enkelt att arbeta med HMI, det installeras på några minuter och uppdateringar går snabbt och utan problem. I designverktyget kan du skapa säkra HMI med historiska trender, larmhantering etc. via drag-and-drop teknik.

Fördelar med att använda Ignition HMI

Obegränsad licensiering

Obegränsat antal taggar, klienter, skärmar och anslutningar, utan extra kostnad.

Onlinekonfigurering

Konfigurera och administrera HMI via webben.

Universell plattform

HMI, SCADA, larmhantering, med mera – i en plattform.

Effektiv utveckling

Ignition levereras med ett kraftfullt, obegränsat utvecklingsverktyg – gratis.

Fungerar med alla typer av pekskärmar

Ignition fungerar på de flesta typer av pekskärmar, surfplattor och webbläsare.

Lokal support

Vi erbjuder en förstklassig teknisk support från kunnig personal i din närhet.

Kraftig, obegränsat utvecklingsverktyg – gratis

Ignition levereras med Ignition Designer, en kraftfull, integrerad utvecklingsmiljö. Modulen har färdiga optimerade komponenter, intuitiva vektorbaserade 2D-ritverktyg och kraftfulla mallar. Ignition har allt du behöver för att snabbt skapa effektiva HMI, vilket underlättar operatörens vardag.

Anslutning alla typer av PLC / Styrsystem

Ignition är utrustad med OPC UA så att den enkelt kan anslutas till OPC-servrar från tredje part. Det finns inbyggda drivrutiner för Modbus, Siemens, Allen-Bradley, BACnet och andra fabrikat, så att du kan ansluta nästan alla typer av industriella enheter.

Visualisera och kontrollera dina processer

Få snabb överblick av maskinens tillstånd i realtid, övervaka flera datapunkter på olika platser och gör enkelt ändringar.

Analysera historiska data

Anslut enkelt till en SQL-databas för att lagra och visa historiska data i diagram, tabeller och grafer, vilka kan anpassas för att visa trender och spåra KPI:er för fullständig kontroll över din verksamhet!

HMI för hela företaget

Ignition fungerar utmärkt som en fristående HMI-applikation, vilket ger en unik möjlighet att ansluta alla HMI till ett system som du centralt kan hantera, uppdatera och distribuera.

Skapa interaktiva HMI-applikationer

Med modulen Ignitions Perspective får du alla verktyg du behöver för att skapa funktionella HMI-applikationer som är anpassade till skärmen där den visas. Du får full kontroll över anläggningen direkt på din telefon eller mobila enhet. Med Ignition kan du utnyttja din mobila enhets intuitiva pekfunktioner, sensorer, kameror och GPS för att skapa nästa generations HMI-applikationer. Med Ignition kan du skapa HMI-program byggda med HTML5 och CSS3 som kan köras på vilken enhet som helst.

Varukorg