Branscher

Kommunalteknik – Vatten och Avlopp

Autic System är en av marknadsledarna i Sverige inom komunaltekniska system. Ett stort antal kommuner använder utrustning från Autic för att övervaka sina vatten- och avloppssystem. Ignition SCADA är ett flexibelt SCADA-system som kan skalas från små enkla system till stora interkommunala anläggningar. Ignition var en av pionjärerna inom detta område och har utvecklat systemet för att hantera stora nätverk med många olika typer av kommunikation.

Marin – Fartygsautomation

Fartygsautomation är en viktig marknad för Autic System. Ett antal norska leverantörer av fartygsautomationssystem använder Autic som systemleverantör. Ignition SCADA lämpar sig mycket väl för denna typ av applikationer tack vare inbyggd redundans, bra kommunikationsdrivrutiner, avancerad grafik och effektiv larmhantering.

Fastighetsautomation

Fastighetsautomation är en viktig marknad för Autic System. Vi har ett antal integratörer och slutkunder som använder våra produkter för att skapa moderna och öppna system för styrning och datainsamling i sina byggnader.

Autoriserte systemintegratører

Infrastruktur / Industri

Autic levererar programvara för öppna Windows-baserade lösningar inom Industriell IT samt styr- och övervakningsapplikationer, tillsammans med ett brett utbud av tillhörande hårdvara.

Varukorg