Kommunalteknik
– vatten och avlopp

Autic System är en av marknadsledarna i Norge inom kommunaltekniska system. Ett stort antal kommuner använder utrustning från Autic för att övervaka sina vatten- och avloppssystem. Ignition SCADA är ett flexibelt SCADA-system som kan skalas från små enkla system till stora interkommunala anläggningar. Ignition var en av pionjärerna inom detta område och har utvecklat systemet för att hantera stora nätverk med många olika typer av kommunikation.

Ignition SCADA kommunicerar med de allra flesta PLC:er och RTU:er på marknaden. Kommunikation kan ske direkt via Ethernet eller via seriella anslutningar. Autic System levererar både vatten- och energimätare som fungerar utmärkt med Ignition SCADA.

Vi levererar industri- och paneldatorer som är designade för tuffa förhållanden. De kan levereras med Ignition SCADA eller Ignition EDGE förinstallerad.

Ignition EDGE HMI  är en anpassad version av Ignition SCADA avsedd för panel-datorer, en kombination som är ett mycket bra och konkurrenskraftigt alternativ till traditionella operatörsterminaler.

Ignition SCADA kan kombineras med Tag Historian för avancerad analys och rapportering.

Relaterade produkter

Varukorg