Ignition Perspective®

Skapa mobila HTML5-applikationer som kan
användas på vilken skärm som helst

← Till Ignition SCADA

Med anläggningen i fickan

Skapa enkelt fullfjädrade industriella applikationer i HTML5 för övervakning och kontroll av processer via din mobila enhet, dator och pekskärm. Oavsett om de är för SCADA, HMI eller något annat syfte, kommer applikationerna du bygger i Perspective att bli professionella och användbara på alla enheter och webbläsare.

Redo för anläggningen

Från Perspective Workstation kan du distribuera applikationer med full funktion till alla typer av klienter, inklusive applikationer med flera skärmar, utan att behöva en webbläsare från tredje part.

Byggd för mobil, redo för fältet

Med Perspective Mobile kan du följa processerna i din anläggning direkt i mobilen. Genom att skapa funktionella, responsiva industriella applikationer som automatiskt anpassar sig till den skärmstorlek du använder, kan du övervaka och styra dina processer var du än är.

DE VIKTIGASTE FUNKTIONERNA

Använd mobilens egenskaper

Perspective öppnar en ny värld av möjligheter för industriella applikationer på mobilen. Använd din mobila enhets GPS, accelerometer, kamera, streckkodsläsare och andra sensorer för att skapa nästa generations smarta industriella applikationer.

Översikt och styrning

Få en översikt av hela systemet på ett ögonblick och styr dina processer med pekkommandon som alla känner till från mobil och surfplatta, inklusive nypa och zooma.

Skanna i Streck- och QR-koder

Perspective låter dig använda din mobil för att skanna streckkoder och QR-koder till SCADA-systemet.

Utnyttja geolokalisering

I Perspective kan du använda GPS:en på din mobila enhet för att identifiera positioner på fältet.

Anslut via Bluetooth

Med Perspective kan du dra nytta av funktionerna i din mobila enhet för att ansluta direkt till Bluetoothenheter.

Använd mobilens accelerometer

Lägg till en ny nivå av interaktion med applikationen genom att använda den mobila accelerometern.

Ignition Perspective anpassar sig

Ignition Perspective är helt dynamisk och anpassar sig automatiskt till skärmar i alla storlekar. Du ser dina processer optimerat för den enhet du använder.

Skapad för alla skärmstorlekar

Gör din utvecklingsprocess effektiv med robusta designkomponenter och funktioner, som gör att du kan designa för många visningstyper samtidigt. Med nya responsiva, optimerade objekt kan du enkelt anpassa användarupplevelsen i Ignition Designer.

Kör i helskärmsläge (Kioskläge)

I Perspective Workstation kan du köra dina klienter i helskärmsläge med kioskläge, vilket tar bort eventuella distraktioner från det underliggande operativsystemet och hjälper operatörerna att fokusera på det som är viktigt.


Obegränsad tillgänglighet

Ignition Perspective kan köras på alla enheter: telefoner, surfplattor, bärbara datorer och stationära datorer samt TV-skärmar. Distributionen har aldrig varit enklare – du kan ge ett obegränsat antal klienter åtkomst med ett enda klick. Du kan också skicka säkra webblänkar till programmet, som kan visas i en webbläsare. Perspective är kompatibelt med Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, HTML5 och CSS3. Perspective kräver inte Java-installation eller plugin-moduler.


Säkra system med moderna protokoll

Ignition Perspective utvecklades med de modernaste cybersäkerhetsprotokollen inbyggda. Ignition Perspective stöder branschledande krypteringsprotokoll och är kompatibel med kända identifieringsinfrastrukturer. Åtkomstmodellen möjliggör rollbaserad åtkomst för fullständigt skydd av systemet.


Konfigurera komponenter med meddelandehantering

Skapa robusta system med hjälp av meddelandehantering. Systemet gör det möjligt för komponenter att ta emot meddelanden direkt från varandra. Det gör det enklare än någonsin att skapa starka, flexibla och komplexa anslutningar mellan komponenter. Det innebär konfigurering istället för programmering.

Varukorg