Ignition SCADA

Visa, kontrollera och analysera
alla dina data, allt på ett ställe

Kostnadseffektiva SCADA-applikationer

← Till Ignition SCADA

Framtidens SCADA-plattform

Ignition SCADA från Inductive Automation® kombinerar en obegränsad licensieringsmodell med omedelbar online-distribution och en bransch ledande verktygsuppsättning för övergripande kontroll och datainsamling (SCADA) – allt på en öppen och skalbar universell plattform. Ignition är den nya SCADA-plattformen eftersom den löser alla kända problem i gamla SCADA-system. Ignition gör det möjligt för din verksamhet att enkelt kontrollera processer, spåra, visa och analysera all data, utan begränsningar.

Fördelar med Ignition

Obegränsad licensiering

Obegränsat antal taggar, klienter, skärmar och anslutningar.

Webbaserad distribution

Klienter kan användas på alla typer av enheter med webbläsare.

Universell plattform

SCADA, larmhantering, rapportering med mera – i en plattform.

Effektiv utveckling

Ignition levereras med ett kraftfullt, obegränsat utvecklingsverktyg – gratis.

Byggd på välkända IT-standarder

SQL, Python, HTML5, MQTT och OPC UA.

Förstklassig support

Erkänd bra support och utbildning.

Lyft datainsamlingen till en ny nivå!

Ignition SCADA levereras med en omfattande uppsättning datainsamlingsverktyg som inkluderar inbyggd OPC UA för att ansluta till praktiskt taget alla typer av PLC samt möjligheten att sömlöst ansluta till vilken SQL-databas som helst. Ignition kan även förvandla valfri SQL-databas till en högpresterande historikdatabas. Ignition ansluter till IIoT-enheter via MQTT!

Effektiv utveckling av alla typer av SCADA-projekt

Med Ignition Designer, branschens mest kraftfulla integrerade utvecklingsmiljö (IDE), får du alla verktyg du behöver för att snabbt skapa din applikation, allt på ett ställe. Ignition Designer är inbyggd i plattformen, så den är alltid tillgänglig, alltid i rätt version. Den fungerar på alla kända operativsystem och den levereras med ett obegränsat antal samtidiga klienter. Nu kan hela ditt team arbeta med projektet samtidigt, var som helst, när som helst, utan extra kostnad!

Övervakning i realtid

Ignition är utformad för att effektivisera datainsamling så att du ser realtidsvärden. Ignitions realtidsövervakning ger dig effektivt aktuell status för din anläggning, på vilken enhet som helst.

Styr processen med kraftfulla HMI

Med Ignition kan du enkelt starta och stoppa processer, övervaka datapunkter på flera platser och kontrollera status för hela anläggningen. Ignition levereras som standard med Ignition Designer, branschens mest kraftfulla IDE, så att du enkelt kan skapa optimerade HMI-skärmbilder som uppfyller dina och verksamhetens behov.

Kraftfulla visualiseringsverktyg

Skapa enkelt dynamiska SCADA-dashboard med smarta och effektiva dataanalysverktyg. Håll dig uppdaterad gällande dina affärsmål med ett komplett bibliotek av diagram och tabeller som överensstämmer med viktiga KPI:er, utvecklingstrender osv.

Enkel onlinedistribution, oändlig skalbarhet

Med Ignition kan du starta ett obegränsat antal klienter på nästan vilken typ av enhet som helst från en central server med en knapptryckning. Arkitekturen är lämplig för nästan alla typer av system och har en licensmodell utan begränsningar för användning. Ignition är lämplig för alla storlekar av system och växer skalbart med verksamhetens behov.

Skapa mobila SCADA-applikationer

Få alla verktyg du behöver för att skapa fullfjädrade, helt mobila SCADA-applikationer som ger full kontroll över din verksamhet direkt på din telefon, surfplatta och dator – allt med en enda applikation.

Skapa nästa generations smarta SCADA-applikationer

Med Ignition kan du utnyttja mobilens intuitiva pekfunktioner, sensorer, kameror och GPS för att skapa nästa generations SCADA-applikationer. Med Ignition kan du skapa rena SCADA-program som använder HTML5 och CSS3 som kan köras Med Ignition kan du utnyttja mobilens intuitiva pekfunktioner, sensorer, kameror och GPS för att skapa nästa generations SCADA-applikationer. Med Ignition kan du skapa rena SCADA-program som använder HTML5 och CSS3 som kan köras i vilken känd webbläsare som helst.

Varukorg