Ignition Reporting

Skapa enkelt dynamiska, databasdrivna verksamhetsrapporter

Kostnadseffektiva rapporteringssystem

← Till Ignition SCADA

Obegränsade rapporter till ett lågt pris

Skapa så många skräddarsydda, dynamiska rapporter du vill med Ignition Reporting, en av de mest kraftfulla industriella rapporteringssystemen på marknaden. I Ignition Reporting samlar du in all din data och skapar alla typer av industrirapporter. Med fantastiska visualiseringsverktyg kan du skapa rapporter i en mängd olika format och automatiskt distribuera dem vart du vill, till vem du vill.

Fördelar med Ignition

Obegränsad licensiering

Obegränsat antal taggar, klienter, skärmar och anslutningar.

Webbaserad distribution

Klienter kan användas på alla typer av enheter med webbläsare.

Universell plattform

SCADA, larmhantering, rapportering med mera – i en plattform.

Effektiv utveckling

Ignition levereras med ett kraftfullt, obegränsat utvecklingsverktyg – gratis.

Byggd på välkända IT-standarder

SQL, Python, HTML5, MQTT och OPC UA.

Förstklassigt stöd

Erkänd bra support och utbildning.

SQL, Python, HTML5, MQTT och OPC UA

Ignition Reporting är ett lättanvänt system för att skapa dynamiska, databasdrivna PDF-rapporter. Detta inkluderar SCADA-rapporter, projektrapporter, produktionsrapporter, OEE- och stilleståndsspårning, SPC-rapporter, QA-rapporter, efterlevnadsrapporter, historiska dataanalysrapporter, med mera.

Skapa rapporter med drag-n-drop

Ignition levereras med ett kraftfullt designverktyg, så att du enkelt kan skapa rapporter med drag-n-drop teknik. Definiera de data du vill ha i dina rapporter och ange ett fritt antal parametrar samt datakällor. Du sparar utvecklingstid genom att använda Ignitions objektorienterade designmiljö för att skapa en enda dynamisk rapport som kan användas som en mall i hela din verksamhet.

Anslut till alla typer av datakällor

Ignition fungerar som ett kommunikationscenter över standardiserade IT-plattformar, så att du kan ansluta till alla typer av datakällor. Ignition har inbyggt stöd för full SQL-integration och kan anslutas till praktiskt taget alla typer av PLC via OPC UA samt till ERP-system via webbtjänster. Du kan få tillgång till data från praktiskt taget alla typer av industriella enheter och verksamhetssystem. Dessutom kommer Ignition med obegränsade taggar, PLC-anslutningar och databasanslutningar.

All data på ett ställe

Ignition samlar in data från flera källor – SCADA, MES, ERP, etc. Genom att kombinera data från hela verksamheten till en och samma rapport kan du få en fantastisk överblick över dina processer.

Få otroliga insikter med frågeverktyg

Skapa enkelt komplexa SQL-frågor med drag-n-drop gränssnittet. Frågestrukturen låter dig samordna relationsdata och historiska data för bättre beslutsfattande, utan att vara expert på SQL.

Automatisk rapportering

Förutom att köra rapporter på begäran kan du också schemalägga rapporter, så att de körs automatiskt eller baserat på händelser. Du kan leverera rapporter automatiskt via e-post eller som en fil som sparas på en vald plats.

Mobilvänliga rapporter

Få alla verktyg du behöver för att skapa fullfjädrade rapporter som ger dig ett översikts- och analysverktyg direkt i din mobil eller surfplatta. Med Ignition kan du använda telefonens pekfunktioner, sensorer, kameror och GPS för att skapa nästa generations rapporteringsrutiner. Med Ignition kan du skapa rena webbrapporteringsprogram som använder HTML5 och CSS3 som kan användas på vilken skärm och webbläsare som helst.

Varukorg