Ignition Larmhantering

Skapa effektiva larmhanteringssystem
i ett grafiskt gränssnitt

← Till Ignition SCADA

Nyskapande programvara för larmhantering

Ignition Alarming är en innovativ programvara för larmhantering. Via ett grafiskt gränssnitt med drag-n-drop teknik kan du filtrera, eskalera och skicka larm. Du kan skapa omfattande analyser och rapporter om larm och användaråtgärder. Ignition Alarming är snabb att installera, skalbar och enkel att använda.

Fördelar med Ignition

Obegränsad licensiering

Obegränsat antal taggar/signaler, klienter, skärmar och anslutningar.

Universell plattform

SCADA, larmhantering, rapportering med mera – i en och samma plattform.

Byggd på välkända IT-standarder

SQL, Python, HTML5, MQTT och OPC UA.

Webbaserad distribution

Klienter kan användas på alla typer av enheter med webbläsare.

Effektiv utveckling

Ignition levereras med ett kraftfullt, obegränsat utvecklingsverktyg – gratis.

Förstklassigt stöd

Erkänd bra support och utbildning.

Ignition är ett lättanvänt verktyg för att skapa alla typer av larmhanteringssystem. Ignition lämpar sig väl för larmförmedning, fjärrövervakning och händelserapportering.

Grafisk gränssnitt för larmkonfiguration

Med hjälp av det innovativa grafiska verktyget för larmhantering kan du skapa och konfigurera tusentals larm och aviseringsrutiner.

Skapa avancerad larmlogik

I det grafiska verktyget för larmhantering kan du skapa block för anpassade larmsekvenser för villkorlig dirigering, förmedling, eskalering och liknande. Sekvenser startas för varje larm och är beständiga, så att du inte missar ett enda larm.

VoIP-stöd

Ignition stöder VoIP, vilket är lätt att installera och använda. Om verksamheten redan har ett VoIP-system kan Ignition anslutas till detta. Via VoIP kan Ignition anslutas till SIP-gatewayen och Skype, vilket ger kostnadseffektiva alternativ för röst- och textbaserad larmförmedling.

Tillförlitlig tvåvägsförmedling

Ta emot och kvittera larmmeddelanden via e-post, röst (via VoIP) eller text (Twilio). Separata larmsekvenser är tillgängliga för aktiva, kvitterade och ej aktiva larmtillstånd, där varje steg och åtgärd tidsstämplas samt loggas.

Enkelt att ansluta

Ignition har ett omfattande bibliotek med drivrutiner (som Allen-Bradley, Siemens, Modbus och BACnet) och kompatibilitet med OPC UA- och OPC DA/COM-servrar, vilket gör det enkelt att hämta data direkt från PLC: er eller andra typer av system.

Dynamiska larm

Larmfunktionen stöder tillfällig frånkoppling, anteckningar, separata sekvenser för olika larmtillstånd, dynamiska anpassade meddelanden och mer. Varje larm har flera egenskaper med värden som kan tilldelas dynamiskt. Dynamiska larm kan baseras på kriterier som användare, scheman, taggtyp och mycket mer.

Enkel larmhantering

Administrationsklienten gör delning av larm enkelt att hantera genom att ange användare, roller, scheman och varningslistor, så att rätt mottagare får rätt larm i rätt tid.

SQL-stöd

Ignition stöder alla typer av SQL-databaser för att lagra och hantera larmloggen. Med SQL är det möjligt att rapportera larmstatistik som händelser per timme, de vanligast förekommande larmen, etc.

Mobil larmhantering

Ignition har de verktyg du behöver för att skapa mobilvänlig larmhantering. Verktygen ger dig möjlighet att visa och svara på larmmeddelanden via din mobiltelefon eller surfplatta. Med Ignition kan du använda mobilens pekfunktioner, sensorer, kameror och GPS för att skapa nästa generations larmhanteringsapplikationer. I programmet kan du skapa webbaserad larmhantering med HTML5 och CSS3 för alla typer av bildskärmar och webbläsare.

Varukorg