Ignition Enterprise

Programvara för industriell automation
skapad för företag

Skalbara lösningar för företag av alla storlekar

← Till Ignition SCADA

Ta smartare beslut med Ignition

Ignition från Inductive Automation ger verksamheten tillgång till korrekta data som är en förutsättning för att fatta rätt beslut.

Ignitions plattform ger dig alla verktyg du behöver för att bygga och distribuera lösningar för SCADA, HMI, MES, IIoT, larmhantering, rapportering och edge computing i hela din verksamhet och hela din organisation.

Företag över hela världen använder Ignition

54 % av Fortune 100 och tusentals andra företag runt om i världen använder Ignition för att öka sin effektivitet och maximera sin konkurrenskraft!

Ökad drifteffektivitet

Anslut affärssystem, såsom ERP-system, med driftdata i realtid och få översikt genom dashboard som belyser avgörande nyckeltal. Ignition gör att du kan fatta bättre beslut och effektivisera dina processer. Genom att integrera Ignition-systemet med business intelligence, big data och maskininlärningsplattformar får du en bättre överblick över företagets verksamhet.

Problemfri licensiering

Det blir inte enklare: Ignition är obegränsat och licensieras per server. En Ignition-licens per server innebär obegränsade taggar, klienter, projekt, utvecklingsverktyg och anslutningar. Möjligheterna är oändliga och hela företaget är uppkopplat för en bråkdel av vad liknande lösningar kostar. Du kan använda kostnadsbesparingarna till utveckling, expansion och effektiviseringar vilket skapar konkurrenskraft.

Obegränsad skalbarhet

Oavsett om din företagsarkitektur involverar några servrar i en enda anläggning, eller är spridd över stora geografiska avstånd, kan Ignition skalas efter dina behov. Administrationsverktygen låter dig samla in data från flera områden, synkronisera projekt och övervaka lokal prestanda, allt från en central plats.

Insamling av stora mängder data

Att samla in stora mängder data blir kostnadseffektivt och tillförlitligt med Ignitions IIoT-lösningar. Ignition IIoT kombinerar effektiviteten av MQTT, med kraftfulla verktyg för datainsamling och utveckling. Det gör det enkelt att överföra data från tusentals enheter till alla typer av applikationer och system, så som affärssystem och realtidssystem. både industriella och affärsapplikationer.

Övervaka och styr allt från mobilen

Ignition ger dig överblick och kontroll över alla processer direkt på din mobil. Du kan använda pekfunktioner, sensorer, kameran och GPS för att se och styra ditt företags SCADA-system med fingertoppkänsla.

OT möter IT

Andra företag låser data i sina egna proprietära format. Vad är poängen med att samla in data om du inte kan använda den som du vill? Med stöd för öppna IT-standarder som SQL, OPC och REST API:er öppnar Ignition upp möjligheten att samla in, lagra och visualisera data på ett effektivt och transparent sätt.

Säkerhet är i fokus

Oavsett om du arbetar inom tillverkning eller datalagring, inom myndigheter, företag eller inom energisektorn, har du inte råd att tappa kontrollen över din data. Ignitions säkerhetsteknologi av företagsklass skyddar dina data med säker SSL-teknik och stöder moderna cybersäkerhetsprotokoll, inklusive multifaktorautentisering och enkel inloggning (SSO). Ignition ger dig full kontroll över dataåtkomst och ger dig samtidigt full flexibilitet att integrera med din organisations specifika säkerhetskrav och infrastruktur.

Spar tid og penger

Snabb och effektiv utveckling

Från det intuitiva drag-and-drop-gränssnittet till skriptmotorn är utvecklingsverktyget lätt att använda, flexibelt och lätt att anpassa. Det hjälper dig hela vägen.

Distribuera till vem som helst, var som helst

Ignitions distributionssystem levererar kritisk realtidsdata till vem som helst, oavsett operativsystem och enhet som du använder.

Skapa mer med samtidiga utvecklare

Starta ett obegränsat antal utvecklingsverktyg och låt flera personer arbeta samtidigt, i samma projekt.

Minska planerat stillestånd

Minska stilleståndstiden – uppdateringar skickas direkt från servern och inga omstarter krävs.

Obegränsade klienter

Kostnaden för en Ignition-serverlicens ger dig friheten att använda så många klienter du vill.

Välj moduler och lösningar

Ignitions modulära struktur gör att du kan bygga skräddarsydda lösningar som passar ditt företags specifika behov i varje situation.

FÅ MER MED INDUCTIVE AUTOMATION

Expertkunskap och utbildning

Det är enkelt att få hela teamet på rätt kunskapsnivå.
På Ignition University hittar du mer än 700 gratis utbildningsvideor samt ett helt utbildningsprogram som är grunden till en certifiering. Autic erbjuder även kurser samt utbildningar ute hos integratören eller slutkunden.

Förstklassig support

Vi ger dig bra teknisk support med snabba svarstider, kunniga medarbetare med rätt kunskap och inställning! Ignitions supportportal är späckad med information som är lätt att hitta, så att du snabbt kan lösa dina problem själv.

Världsomspännande integratörsprogram

Ignition har en mycket aktiv integratörsgrupp. Programmet består av nästan 1 800 registrerade integratörer på sex kontinenter.

Varukorg