Edge computing, datainsamling och
HMI för hela nätverket

← Till Ignition SCADA

Utöka ditt nätverk, inte din budget

Det kan vara svårt och dyrt att samla in, bearbeta och visualisera kritiska data från enheter i utkanterna av nätverket. Ignition Edge är en serie lätta, trimmade och prisvärda moduler, utformade speciellt för enheter som används i fält och OEM edge-enheter. Ignition Edge gör datahanteringen enklare och billigare än någonsin, så att du kan utöka datainsamling, visualisering och systemhantering till alla delar av nätverket.

Ignition Edge Moduler

Ignition Edge IIoT

Hantera MQTT-data från hela fältet av styrda och rapporterande enheter.

Ignition Edge Compute

Får lokal tillgång till databehandling ute i nätverket.

Ignition Edge Panel

Skapa lokala HMI-applikationer för fältenheter.

Ignition Edge Sync Services

Synkronisera data från alla enheter i hela nätverket.

Ignition Edge EAM

Central styrning och uppdatering av Edge-applikationer.

Fungerar på alla enheter

Ignition Edge fungerar på en mängd olika operativsystem som Linux, Windows (i alla versioner), macOS och andra. Ignition Edge levereras förinstallerad på en mängd olika enheter som är IIoT-klara och kan installeras på nästan alla industriella enheter. Med stöd för ARM-processorer kan Ignition Edge köras på enheter som Raspberry Pi och den senaste generationen edge-enheter.

Ignition Edge – skapad på en solid grund

Alla Ignition Edge-moduler har inbyggda funktioner som är idealiska för edge computing, till exempel:

  • OPC UA-modul + Drivrutiner
  • Databuffring i en vecka
  • Anslutning till två enheter
  • Envägs e-postavisering
  • Gateway Network funktion
  • Ett projekt
  • En Tag Provider

Anslut till PLC och OPC UA

För att göra det enkelt att ansluta till PLC inkluderar Ignition Edge obegränsade taggar och OPC UA-anslutningar samt upp till två inbyggda drivrutinsanslutningar. Modbus RTU och TCP, Allen-Bradley, Siemens, DNP3, Omron och enkla TCP- och UDP-drivrutiner ingår. Dessutom kommer Ignition Edge IIoT att innehålla drivrutiner för Opto22.

Hantera data nära källan

Ignition Edge gör edge computing enkelt. Installera Edge på eller nära enheter på produktionsgolvet eller i fält så att du kan bearbeta data så nära källan som möjligt. Detta ökar tillförlitligheten och minskar förseningarna.

Fungerar sömlöst med Ignition

Ignition Edge är utformad för att installeras på kantenheter i nätverket. Plattformen är utformad för att fungera på centrala servrar och distribueras till flera klienter. Med Ignition och Ignition Edge tillsammans kan du skapa skalbara och prisvärda system för hela din verksamhet.

Skapa din egen Ignition Edge-applikation

Ignition Edge har fristående funktioner för edge computing, fjärr-HMI och dataöverföring med MQTT, samt funktioner för enkel expansion. Med fem kraftfulla Ignition Edge-moduler att välja mellan kan du sätta ihop din egen kombination, skräddarsydd efter dina behov.

Ignition Edge IIoT

Förvandla vilken enhet som helst till en egde-gateway som publicerar data till en MQTT broker.

Ignition Edge Compute

Fjärrkör skript och skapa REST-API:er för kommunikation med tredjepartapplikationer.

Ignition Edge Panel

Skapa ett webbaserad fristående eller dedikerat HMI i nätverket.

Ignition Edge Sync Services

Synkronisera data från någon del av nätverket till en central Ignitionserver.

Ignition Edge EAM

Diagnostik, automatisk säkerhetskopiering och återställning, central licensiering och projekt- och kodsynkronisering på dina Edge-enheter.

Ignition Edge Onboard

Ignition Edge är kraftfull, förberedd för MQTT och utformad speciellt för användning på industriella enheter. Det är därför ett ökande antal OEM-tillverkare installerar och licensierar Ignition Edge på sina produkter, som en del av Ignition Onboard-programmet.


Varukorg